Мъж, въоръжен с три пистолета, простреля смъртоносно бившата си съпруга и

...
Мъж, въоръжен с три пистолета, простреля смъртоносно бившата си съпруга и
Коментари Харесай

Масова стрелба в САЩ: Мъж уби бившата си съпруга и още петима души /снимки/

Мъж, въоръжен с три револвера, простреля смъртоносно бившата си брачна половинка и още петима души по време на всеобщо нахлуване в дребен недодялан град в американския щат Мисисипи, оповестиха от полицията.
Жертвите са убити на няколко места, в това число магазин и две къщи в Аркабутла - градче с по-малко от 300 поданици. Полицията е повдигнала обвиняване на 52-годишен локален мъж за ликвидиране от първа степен и го е задържала в окръжния затвор.
Все още не е установен мотивът за нападението му.
Смята се, че обвиненият е работил самичък, съобщи губернаторът на щата Мисисипи Тейт Рийвс. Стрелецът влезнал в магазин на бензиностанция към 11.00 ч. локално време (17.00 ч. по Гринуич) и прострелял мъж, с който нямал явна връзка, съобщи шериф Брад Ланс.
След това той отишъл в близка къща, където прострелял смъртоносно някогашната си съпруга и съгласно CNN блъснал, само че не прострелял годеника ѝ.
Според проверяващите по-късно стрелецът е отишъл до прилежащ на собственото си жилище дом и е прострелял смъртоносно мъж, който може би е бил негов доведен татко, както и неназована жена, оповестява " Ню Йорк Таймс ".
След това съумял да простреля още двама души - един в автомобил и един на пътя, близо до личния си дом. Последните две жертви наподобява са били строителни служащи, съобщи шериф Ланс.
Полицаите забелязали обвинения в автомобил, който отговарял на описанията на очевидците, и съумели да го задържат покрай дома му след малко гонене с кола. " Тук нямаме доста насилствени закононарушения. Това е шокиращо ", сподели шериф Ланс. " Никога не съм си и помислял, че ще се сблъскаме с сходно нещо тук. "
Началното и междинното учебно заведение в близкия Колдуотър бяха затворени по време на случая, който се разигра на 72 км. южно от Мемфис.
Итън Кеш, 19-годишен локален гражданин, описа пред WREG-TV, че е видял обвинения, който е държал оръжие.
Вчерашният случай е 73-тата всеобща пукотевица в Съединени американски щати от началото на годината, съгласно изследователската база данни на нестопанската организация Gun Violence Archive (GVA).
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР